Zakelijke dienstverlening

Wij zijn er voor u!
Bent u op zoek naar een betaalbare boekhouder voor uw onderneming? Wellicht kunnen wij iets voor u betekenen. JaGri biedt u onder andere de volgende diensten aan: 
– Inboeken en verwerken van administratie 
– Aangifte omzetbelasting 
– Aangifte inkomstenbelasting 
– Fiscaal en financieel advies 
– Het schrijven van bezwaarschriften 
– Begeleiding van startende ondernemers 


Werkwijze
Uw administratie verzorgen wij voor een vast bedrag per maand. Op deze manier heeft u altijd een duidelijk overzicht van uw kosten en komt u niet voor nare verrassingen achteraf te staan. Mochten aanvullende werkzaamheden niet in de prijs zijn inbegrepen dan zullen wij dit uiteraard altijd eerst met u overleggen, zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Het maandelijks af te rekenen pakket omvat alle werkzaamheden voor uw administratie:
– Inboeken van in- en verkoopfacturen en bankafschriften,
– opstellen en indienen van uw aangiften omzetbelasting
– opstellen en indienen van de aangifte inkomstenbelasting van u en uw eventuele partner.
Ook kleine fiscale en bedrijfs-economische adviezen zijn bij deze prijs inbegrepen. Dit kan al vanaf 75 euro inclusief BTW per maand.

Startende ondernemers 
Tegenwoordig gaan alle instanties ervanuit dat u als startende ondernemer direct verstand hebt van alle fiscale en financiële zaken. De Belastingdienst en Kamer van Koophandel bestoken u met in te vullen formulieren, banken vragen om een ondernemingsplan en er moet met enige regelmaat een belastingaangifte ingevuld worden. Voor de gemiddelde startende ondernemer is het moeilijk om tussen de bomen het bos nog te zien. JaGri kan u hierin een helpende hand bieden; wij verzorgen de formulieren ten behoeve van de verschillende instanties, schrijven samen met u een ondernemingsplan, voeren uw administratie en zorgen ervoor dat uw belastingaangiften tijdig en juist worden ingediend. U kunt zich volledig op uw eigen onderneming richten, zonder afgeleid te worden door randzaken als uw administratie of de belastingdienst, terwijl u toch altijd over up-to-date informatie beschikt met betrekking tot uw financiële positie.

Uiteraard kunnen wij niet alles benoemen. Tot het verstrekken van meer informatie zijn wij graag bereid, u kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen.