Pasen

Van 31 maart tot en met 4 april zullen wij even gesloten zijn. Vragen zullen maandag 5 april weer beantwoord worden. Uiteraard zullen wij tussentijds nog bezig zijn met uw aangiften.

Fijne Paasdagen Gewenst

Aangifte inkomstenbelasting 2020

Beste Klant,

Wat een jaar!?

Vanaf nu plannen we weer afspraken in, indien u de documenten bij elkaar heeft.

Helaas moet dit jaar alles een beetje anders dan andere jaren. Normaal bent u van harte welkom binnen. Echter, aangezien wij zoveel mensen zien op een dag vinden wij dit niet verantwoord voor u, en voor onszelf. Daarom vragen wij om de documenten alleen af te geven. Indien u een langer bezoek wenst kunnen we wel een afspraak maken bij u thuis, of op uw kantoor,. Uiteraard dragen wij hierbij een mondmasker.

U kunt al uw documenten ook digitaal aanleveren, of zelfs via whatsapp, telegram, per e-mail of post.

Wij willen alles zo veilig mogelijk doen. Veel van onze klanten zijn oudere, of andere kwetsbare, mensen. Bent u verkouden, heeft uw koorts, of last van andere corona-gerelateerde klachten; belt u dan de afspraak af?

Indien u de papieren voor 26 april ingeleverd heeft,  garanderen wij u dat deze voor 1 mei ingediend wordt. Het kan zijn dat we u pas na 1 mei berichten over de uitslag van uw ingediende aangifte. Wij kunnen daardoor nieuwe klanten aannemen en wellicht hierdoor ook uw vrienden, familie en kennissen nog helpen. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Omdat het in deze periode altijd erg druk is, vragen wij u vriendelijk zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen voor het inplannen van een afspraak, maar wel pas zodra u alle nodige documenten bij elkaar heeft.