Particuliere dienstverlening

Miljoenen mensen moeten ieder jaar hun aangifte inkomstenbelasting invullen. Net als de Belastingdienst kunnen wij het niet leuker voor u maken, maar we kunnen er wel voor zorgen dat het een stuk makkelijker wordt!

Uw aangifte inkomstenbelasting dient in principe voor 1 mei van het volgende jaar ingediend te zijn bij de Belastingdienst.
Indien u uw aangifte inkomstenbelasting door ons wil laten verzorgen heeft u de keuze tussen twee mogelijkheden: 

1. U verzamelt uw gegevens over het betreffende jaar en brengt deze bij ons langs of stuurt ze op. Eventuele ontbrekende gegevens kunnen dan nageleverd worden.

2. U maakt een afspraak, waarbij wij bij u thuis langskomen. Eventuele vragen en ontbrekende gegevens kunnen dan direct afgehandeld worden. 

Bij het ophalen of terugbrengen ontvangt u een map waarin alle bescheiden samen zitten. Tip is dan ook, om deze in zijn geheel te bewaren.

Behalve met uw aangifte inkomstenbelastingen helpen we u uiteraard ook graag met al uw andere fiscale problemen, waaronder bijvoorbeeld het schrijven van bezwaarschriften naar de Belastingdienst, het verzoeken om uitstel van aangifte en/of betaling, het aanvragen van een betalingsregeling bij de Belastingdienst en het aanvragen of wijzigen van diverse Toeslagen. 

Helaas komt het ook wel eens voor dat er een overlijden plaatsvindt in uw directe omgeving. Niemand zit dan te wachten op administratieve rompslomp, u heeft immers al genoeg aan uw hoofd. Ook hierbij helpen wij u graag om voor u en uw familie de belastingzaken af te wikkelen.

Indien u moeite heeft om uw administratie op orde te houden, of deze al een tijd is blijven liggen, en u geen idee heeft wat weg kan en wat bewaard moet blijven, zijn wij immer bereid om te helpen, zodat u weer overzicht krijgt in uw administratie.

Tot het verstrekken van meer informatie zijn wij graag bereid, u kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen.